Om mig

– Vem är jag? Vad gör jag? Och varför?

Skrolla ner och läs…

Att dela med mig av träningsglädjen, att kunna inspirera andra
att hitta balansen mellan kropp och sinne genom rörelse och träning
– det är hälsa och lycka för mig!

 

Nina Rico – Min historia
Träningen och dansen bokstavligen har ”räddat” mig otaliga gånger! Ända från tidig tonår och hela vägen upp i vuxen ålder.
Alla de tillfällen i livet jag befunnit mig vid ett vägskäl, och jag då har valt träningen, dansen och min fysiska hälsa  – det är då mitt liv också har tagit en positivare riktning – varje gång!

Bakgrund
Jag har alltid dansat (redan i spjälsängen tydligen). Så vid 5 års ålder beslutade mina föräldrar att sätta mig i dansskola och resten, ja det är historia.
Jag är utbildad inom dans (balett) i Sverige, USA och Kuba samt har en flerårig bakgrund och lång karriär bakom mig som både professionell dansare och instruktör.

Varför PILATES räddade mig!
Efter min graviditet fick jag bl a problem med ryggen och blev rekommenderad att träna PILATES.
Jag bokade 3 PT-sessioner i PILATES och efter tredje gången kunde jag återigen konstatera  – att träningen räddade mig! Det var på riktigt en WOW-upplevelse och jag bara visste och kände så starkt att jag måste fortsätta!

Tack vare PILATES-träningen kom jag inte bara tillbaka i fantastisk form – utan jag blev faktiskt starkare och fick ännu bättre kroppskontroll än jag någonsin haft tidigare under min professionella danskarriär!
Den positiva förvandlingen som PILATES-träningen skapat i min egna kropp hade övertygat mig! Så pass mycket att jag kände det HÄR måste jag fördjupa mig i så jag kan lära det vidare till andra!

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”